Evenementgegevens


Dinah Marijanan is de auteur van ‘Njonja’, non-fictie-dagboek over de 15 jaar die Njonja Soumokil met haar echtgenoot, mr.dr. Chris Soumokil deelde.

Sinds het boek is uitgekomen zijn er al enkele lezingen erover verzorgd, onder meer in Amsterdam, Huizen, Vught en op de Tong Tong Fair.
Als auteur vind Dinah het altijd erg fijn om met lezers en andere geïnteresseerden over haar boek te kunnen praten. Zo ook Jacqueline…..

Daar komt bij dat met onze boeken een stukje Molukse geschiedenis is vastgelegd.

Samen met Jacqueline Hetharia, auteur van het boek ‘Over Knil-vrouwen en Molukse meiden’ verzorgen beiden dan zelf voor beeldmateriaal, zoals een foto-slideshow en een muzikale omlijsting. Na afloop is er een QenA, vragenronde en gesprek met publiek en aansluitend een signeersessie.

Voor bewoners van de Molukse wijken in uw omgeving en een breder publiek van geïnteresseerden.

Een mooie datum hiervoor is gepland op 16 maart a.s. kunnen zijn, vrijdagavond van 19.30-21.30 uur. Dit is namelijk de verjaardag van Njonja Soumokil. Toepasselijk, want het boek  ‘Njonja’ begint daarmee.

Met een signeersessie en verkoop van de beide boeken na afloop, hopen de auteurs daarmee de kosten voor de lezing te kunnen dekken…..