Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Mae Uku

Vorig jaar 2016 had Mae Uku in de eigen provincie Zeeland de hoogste opbrengst van 1.114,92 euro opgehaald in de 2 wijken Noord en Zuid in Oost Souburg. We kregen de helft ad 557,46 later zelf op onze bankrekening gestort. En de andere helft was bestemd voor een totaalrekening t.b.v. de andere sociale projecten binnen Zeeland. Ook de felicitaties samen met 1 taart voor de ongekende prestatie met hoogste opbrengst. Heel goed voor een eerste keer om aan de landelijke Oranjefonds-collecteweek mee te doen.

Dit jaar 2017 zouden we in aanmerking komen voor een extra bonus van 500 euro voor de hoogste opbrengst! Deze keer is het slechts 1 collectegebied Oost Souburg-Zuid (hiernaast omcirkeld) waar de Mae Uku collectanten huis-aan-huis gaan. Wie weet…….

Een leuk en spannend moment: aanstaande dinsdag 6 juni barst de Oranje Fonds Collecteweek 2017 los!

We hopen uiteraard op – evenals vorig jaar – een gulle gift van de bewoners van Oost- Souburg Zuid met 2381 huishoudens.

We wensen elke deelnemer heel veel succes bij het collecteren van 6-10 juni 2017 in Vlissingen. In totaal doen ruim 1.200 unieke organisaties in 340 gemeenten mee. Er worden bijna 4 miljoen voordeuren bereikt!

  • Mét een mooie opbrengst voor ons eigen initiatief én voor andere sociale projecten in onze provincie Zeeland (fifty-fifty)!

OOK MEEDOEN! klik anders even hierop>>> brief collectanten  en neem anders even contact op.