MAE UKU –  NIEUWSBRIEF

 

NAMENS PROJECTTEAM RENOVATIE

Aannemer Jeroen Dieleman gestart met renovatie!

Afgelopen half mei is onze aannemer, Jeroen Dieleman, van start gegaan met de renovatie van het stichtingsgebouw. Allereerst zullen de buitenschil (de gevels) en het dak van het gebouw worden vervangen. Een nieuwe geïsoleerde buitenwand met mooie glaspartijen zal straks voor een prachtige uitstraling van ons stichtingsgebouw zorgen.

WAAR ZOUDEN WE ZIJN ZONDER ONZE VRIJWILLIGERS?

Waar zouden we zijn zonder onze vrijwilligers? We kunnen niet genoeg uitspreken dat we niet zonder deze mensen kunnen. Door hun inzet is binnen korte tijd het gehele stichtingsgebouw leeggehaald, gestript en zijn alle spullen opgeslagen in twee zeecontainers. Vervolgens hebben onze vrijwilligers op vakkundige wijze het gehele systeemplafond verwijderd.

U kunt zich nog steeds opgeven als vrijwilliger bij Nanda Telussa.

Schrootjesplafond

Wat onder het systeemplafond tevoorschijn kwam deed vele, (oud-)gebruikers, lees kerkgangers, terugdenken aan de tijd dat het stichtingsgebouw nog dienstdeed als kerk en het plafond bestond uit schrootjes. We hebben hier zo veel reacties op gehad, dat het projectteam gaat onderzoeken of er een mogelijkheid is om het schrootjesplafond in ere te herstellen. Dit op een manier zodat deze aansluit bij de hedendaagse eisen en uitstraling.

BOUWHEKKEN ROND STICHTINGSGEBOUW

Om veiligheidsredenen zijn er eind mei bouwhekken om het stichtingsgebouw geplaatst. We willen hierbij aan de omwonenden vragen om de hekken niet te verplaatsen en, wanneer er kinderen binnen de bouwhekken aan het spelen zijn, deze vriendelijk weg te sturen.

Bijdrage van Jumbo Oost-Souburg &
Johns Men & Women

We hebben weer 2 mooie financiële bijdragen voor het renovatieproject mogen ontvangen en wel van Jumbo Oost- Souburg, als van John’s Men & Women, hartelijk dank hiervoor! Het projectteam wil hierbij graag van de gelegenheid gebruik maken om Janneke en John van John’s Men & Women een heerlijk en welverdiend pensioen toe te wensen!