MAE UKU –  NIEUWSBRIEF

 

NAMENS PROJECTTEAM RENOVATIE

START RENOVATIE

De handtekeningen onder het contract met de aannemer is gezet. In week 18 of 19 (afhankelijk van het weer) gaan we van start met de renovatie van het stichtingsbouw Mae Uku. Het kan zijn dat u gedurende de renovatie vragen of opmerkingen heeft over de renovatie of dat u wellicht overlast ervaart. U kunt altijd contact met ons opnemen middels het volgende E-mailadres: projectrenovatie@mae-uku.nl of met een van de leden van het projectteam. Via onze Facebookpagina en onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de renovatie. We willen u alvast bedanken voor uw begrip en uw steun tijdens de renovatie.

AANMELDINGEN VRIJWILLIGERS VOOR HULP BIJ DE RENOVATIE OVERWELDIGEND

Op 2 april heeft het Projectteam renovatie Mae Uku voor alle vrijwilligers en geïnteresseerden een update van het project gegeven. De opkomst was boven verwachting en meer dan 40 aanwezigen hebben zich aangemeld als vrijwilliger, wat fantastisch is.

We zijn nu druk bezig om te kijken hoe, wanneer en waar we al die vrijwilligers kunnen gaan inzetten.

U kunt zich nog steeds opgeven als vrijwilliger bij Nanda Telussa.

CONTAINERS WORDEN GEPLAATST IN DE WIJK

Maandag 29 april zijn er, in eerste instantie, twee containers in de wijk geplaatst. Een zeecontainer die we als opslag gaan gebruiken en een afvalcontainer. Wanneer blijkt dat we te veel spullen hebben voor één container dan zal er een tweede bij geplaatst worden.

De opslagcontainers worden op de parkeervakken aan de Kromwegsingel geplaatst en de afvalcontainer in de Prins Hendrikstraat op het gras naast de inrit van het stichtingsgebouw.

Deze containers worden ons, geheel kosteloos, aangeboden door Metaalhandel Huiskes

LEEGHALEN STICHTING: WAT PAKKEN WE IN EN WAT NIET?

Lid van het renovatieteam Nanda Telussa is samen met de begeleiders en vrijwilligers al hard bezig om alle spullen uit de stichting in te pakken.

Maandag 29 april wordt de zeecontainer geplaatst en kan alles opgeslagen worden.

We gaan niet alles bewaren. Veel spullen zullen we afleveren bij hulporganisaties, de voedselbank en verkopen we via Marktplaats, wat ten goede komt aan de renovatie.