Evenementgegevens


Winnaars OPT-2017 Mauro Salawane en Coco Coenen.

In deze M.O. verwachten we initiatieven van de werkgroep SouMiKou, die de reguliere wandeltocht elke 2e zaterdag van de maand organiseert. Momenteel zijn ze ook volop bezig omtrent de Samenloop voor Hoop op 19/20 mei rondom het Abdijplein te Middelburg. Alle soorten van sponsoring is toegestaan om maar een goede opbrengst te genereren ten behoeve van het KWF.

Zelf heeft SouMiKou ook nog een sponsorloop staan op de 2e zaterdag van augustus 2017. Ook dan zal net zoals in 2015 langs de drie Molukse wijken op Walcheren worden gewandeld. SOU = Oost Souburg, MI – Middelburg en KOU = Koudekerke zijn de plaatsen waar de wandelroutes op gebaseerd zal zijn. De opbrengsten daarvan gaan naar de organisatie van het Midzomerfeest 2017.

Ook het afgelopen weekend was er volop beweging in en om Mae Uku. Zo werd de maandelijkse wandeltocht gecombineerd met de Mixed Doubles Badmintontoernooi t.b.v. van ons vijfde Oom Piet Tuasuun-bokaal. Na afloop uiteraard weer met een prijsuitreiking, een warme maaltijd, drinken en gezelligheid. Het was weer een geslaagde combinatie!