Evenementgegevens

  • Datum:

kainsalele

Op zaterdag 30 augustus presenteert de landelijke werkgroep Kain Salele in het Arsenaal Theater in Vlissingen een uniek Moluks cultureel theatergebeuren. Op de golven van de Molukse geschiedenis zal de choreograaf Charlie Renoult m.m.v. Rudy Tuhusula de bezoekers meenemen naar prachtige zang-, dans- en muziekoptredens van Dansgroep Bunga Cengkeh, Band Bersatu, Fluitorkest Masohi, House of Gong  en Steel gitarist Oom Flip Pattipeilohy. Door de originele presentatie en de mengeling van de verschillende generaties kunnen de bezoekers verzekerd zijn van een boeiend theaterspektakel. De organisatie ligt in handen van Kain Salele in nauwe samenwerking met de lokale partners. Kain Salele is in 2012 opgericht na bekendmaking van de sluiting van het Moluks Museum in Utrecht. Kain Salele wil een platform zijn voor alle mogelijke vormen van het Moluks cultureel erfgoed. Elke dag melden zich nieuwe leden voor de Facebookpagina van Kain Salele “Ik heb hart voor het Moluks erfgoed”, en telt tot nu toe ongeveer 6200 leden.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Verkoop kaarten via PRIMERA winkels: Lange Zelke 2 – 4381 GA Vlissingen / Korte Delft 6 – 4331 AT Middelburg  / Kanaalstraat 4 – 4388 BM Oost-Souburg.

 

Inmiddels is ook bekend dat onze gitaargigant Rudy de Queljoe, alsook ons opkomend gitaartalent Jarmo Lopulissa deze avond een gastoptreden zullen geven in Vlissingen…… Komt dat zien!

Iederéén is er van harte welkom……………………