Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Mae Uku

Informatiebijeenkomst Dekat di Hati op vrijdag 23 november in Mae Uku. Zaal open 19.30 uur

Aanvang 20.00 uur met achtereenvolgens:

*Welkomstwoord –

*Informatie projecten –

*Gastspreker Augustien Souisa van Stichting Save Home –

 

Er is verder een loterij met een retourticket Ambon als hoofdprijs en andere leuke prijzen.

De muzikale bijdrage voor deze avond wordt verzorgd door de Zeeuwse formatie ‘Friends’.

 

De loterijprijzen w.o. een retour vliegticket Amsterdam-Ambon

Ter informatie!!
Beste vrienden van Dekat di Hati

Zoals bekend hebben wij vorige maand weer een bezoek gebracht aan de Molukken. Op 23 november ‘s aanstaande organiseert de Stichting Dekat di Hati een informatieavond voor donateurs en belangstellenden. Tijdens deze avond informeren we de aanwezigen over de voortgang van bestaande en nieuwe projecten. Jullie zijn allemaal welkom.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Stichting Mae-Uku, Prins Hendrikstraat 35a te Oost-Souburg.

Samen met de Stichting Titane en de Stichting Samenwerking Vlissingen Ambon organiseren wij dit najaar een loterij met geweldige prijzen. De hoofdprijs is een ticket naar Amon, daarnaast verschillende schitterende andere prijzen zoals een dinerbonnen voor 2 een hotelovernachting etc. etc.. De trekking vindt plaats op zondag 6 januari 2019 rond 20.00 uur eveneens bij de Stichting Mae-Uku. De opbrengst van de loterij is bestemd voor ondersteuning duurzame ontwikkeling op de Molukken.

De Molukken is nog steeds op een na de armste provincie in Indonesië. De genoemde stichtingen doen hun best om samen met de Molukkers hierin verandering te brengen. Wil je ons hierbij helpen? Dat kan eenvoudig door de 23e een lot a € 5,00 euro te kopen of als je niet aanwezig kunt zijn een bericht sturen met vermelding van aantal loten dat je wil kopen.

Groeten,
Cees en Nonna Verhage