Evenementgegevens

  • Datum:

Alle medewerkers zijn het zich weer van bewust en zijn weer inzetbaar voor het vrijwilligerswerk binnen de Stichting Mae Uku!  Na een “vakantieperiode” van twee maanden is het gebouw weer klaar voor gebruik door de verschillende werkgroepen.

Natuurlijk ligt de knallende 30 editie Midzomer-2-daagse 2012 nog vers in het geheugen, waar we in het algemeen toch een goed gevoel aan hebben overgehouden. Binnenkort hopen we het tijdens de medewerkersvergadering op woensdag 12 september te evalueren – sowieso met alle betrokken vrijwilligers, aanvang 19.00 uur – en een ieder is natuurlijk van harte welkom!

De werkgroep Ouderen, Schoonmaakploeg, de werkgroep Jospan/Line Dance, de Jospan Demo Group en Masohi-fluitgroep staan alweer ingedeeld evenals de eigen PS-aktiviteiten. Maar ook bijvoorbeeld de Koempoelan 2-wekelijks op de vrijdagmiddag maakt gebruik van Mae Uku evenals Kumpulan Muhabbet die in de vakantie reeds een vergadering op heeft zitten met het kerverse bestuur. Ook de wijkraad komt binnenkort met een wijkvergadering voor alle bewoners op zaterdag 29 september.

Uiteraard moet nog aan de nieuwe format van deze Mae Uku website getrokken worden, maar u bent nu reeds uitgenodigd om alvast eens rustig te neuzen……. en gezamenlijk pakken we het gewoon weer op!

Amatoooo