Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 15 november 2017


Na positieve berichten van deelnemers is besloten een volgende Rumah Makan Kentang Goreng te plannen én wel op

WOENSDAG 15 NOVEMBER 2017 in Mae Uku aan de Prins Hendrikstraat 35A – in de Molukse Wijk – te Oost Souburg.

Even van te voren doorgeven dat je ‘een frietje komt eten’ stellen onze vrijwilligers beheer zeer op prijs!

Werkgroep Beheer was in de herfstvakantie 2017 begonnen wat frietjes en snacks voor de liefhebbers te bakken. Natuurlijk werden buurtbewoners, de oud-wijkbewoners en natuurlijk de eigen (oud-)medewerkers, vrijwilligers en allen die in Mae Uku langs willen komen. Rustig werd de respons afgewacht en zo geprobeerd de vriezer-voorraad aan te spreken.

Dus afwachtende de initiatieven om weer wat nieuws in Mae Uku te blazen met datgene wat we al in huis hebben of in de wijk……gezellig, muziekje misschien of wat (eigen) darts gooien, beamer bij misschien, een gezellig praatje achter de bar of gewoon aan tafel eten.

Dinsdag was toen aansluitend vanaf 18.30 uur de voortgang van reguliere Workshop Line Dance in Mae Uku, en op de donderdag was er die week geen workshop Taiji en Qigong zodat het gezellig samenzijn eventueel kan uitlopen. Beide dagen waren er positieve reacties. De meesten kwamen binnen, plaatsten of herhaalden nogmaals hun bestelling en gingen gezellig aan de grote tafel zitten om gezamenlijk te kunnen eten. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers achter de bar en in de keuken werden de gasten zelfs bediend. En zo hadden we twee dagen in de herfstvakantie toch nog tevreden deelnemers……