Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Mae Uku

~~~~~~ U  I  T  N  O  D  I  G  I  N  G  ~~~~~~

Aan de Molukse organisaties in Zeeland

Aan alle bewoners van de Molukse wijk  Oost Souburg.

 

Zoals we het jaar 2012 zijn gestart, luiden wij ook het jaar 2013 in met een Nieuwjaarsreceptie. Daartoe nodigen wij u graag uit op

zondag 13 januari 2013 van 19.00 uur – 21.00 uur

in het stichtingsgebouw “Mae Uku” te Oost-Souburg

Terugkijkend naar hoogtepunten zoals in het jaar 2011 waar de stichting samen met bewoners het 50-jarig bestaan van de Molukse wijk in Souburg heeft kunnen vieren door saamhorigheid en samenwerking van jong en oud, familie, vrienden en kennissen van wijkbewoners. Zó ook was in 2012 het hoogtepunt de organisatie van de 30e editie Midzomerfestival in de Prins Hendrikstraat Molukse wijk in Souburg!

 

Door samenwerking en communicatie konden we bergen verzetten, doelend op de  werkzaamheden gericht op de samenleving in de Molukse gemeenschap. Deze werkzaamheden willen wij ook het komend jaar zo goed als mogelijk uitvoeren en wij menen dat een optimale samenwerking met Molukse organisaties, hetzij op cultureel-, sport-, kerkelijk gebied dan wel anderszins, hiertoe zeker bijdraagt.

 

Samen met de vrijwilligers binnen Mae Uku zullen wij u graag verwelkomen op onze nieuwjaarsreceptie. Tot ziens op zondag 13 januari 2013!